Betalen

MijnAndersnota.nl verzorgt de complete facturering voor uw zorgverlener. Dat betekent dat wij niet alleen facturen versturen en innen, maar ook declaraties indienen bij de diverse zorgverzekeraars. Wel zo makkelijk! Hierdoor kan uw zorgverlener zich zorgeloos richten op het uitvoeren van praktijkwerkzaamheden, terwijl u alleen een factuur van ons ontvangt als uw zorgverzekeraar niet de volledige declaratie vergoed. 

Wij zijn Anders! 

Ons facturatietraject is zo vriendelijk mogelijk ingericht. Op onze website www.mijnAndersnota.nl, die wij speciaal voor u hebben ingericht, kunt u inloggen, de status van uw factuur bekijken en kosteloos betalen via iDeal. Tevens bestaat de mogelijkheid om online een betalingsregeling aan te vragen en een vraag te stellen over de factuur. Alles is eenvoudig zelf te regelen, eventueel met hulp van één van onze medewerkers. 

E-mailadres en mobiele telefoonnummer doorgeven 

MijnAndersnota.nl verstuurt uw factuur het liefst per e-mail. Op deze manier ontzien we niet alleen het milieu; het is ook prettiger en efficiënter voor u. Om dit op een veilige manier te kunnen doen hebben wij uw juiste e-mailadres en mobiele telefoonnummer nodig. Wij versturen namelijk – wanneer u op de link in de e-mail klikt – een toegangscode per SMS naar uw 06-nummer, zodat alleen u de factuur kunt inzien. Graag verzoeken wij u dan ook deze gegevens aan de praktijk door te geven, zodat we de factuur digitaal aan u kunnen versturen. 

Contact 

Indien u vragen/opmerkingen heeft over uw factuur dan kunt u online via www.mijnAndersnota.nl al uw factuurzaken zelf regelen. Vindt u het prettiger om persoonlijk met één van onze medewerkers te spreken, bel dan 085 760 62 62 (lokaal tarief). Wij helpen u graag verder!